Μουσικό ραντεβού στις Κάννες

Δισκογραφικές εταιρείες, καταξιωμένοι καλλιτέχνες και ανεξάρτητα μουσικά συγκροτήματα θα συναντηθούν στις Κάννες - από τις 28 έως 31 Ιανουαρίου- στην διεθνή μουσική έκθεση MIDEM 2012.

Εκεί, οι άνθρωποι της μουσικής θα μοιραστούν τις ιδέες τους, θα υπογράψουν συμβάσεις συνεργασίας, θα ανακαλύψουν την τελευταία τεχνολογία στο χώρο του πενταγράμμου και θα προωθήσουν τόσο νέες παραγωγές όσο και εμφανίσεις καλλιτεχνών στις αγορές του εξωτερικού.

Το ελληνικό περίπτερο παρέχει τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν όλοι οι μουσικοί φορείς, δισκογραφικές εταιρίες και μεμονωμένοι
καλλιτέχνες /μουσικοί που θα επισκεφθούν την έκθεση. Όσοι φορείς ή καλλιτέχνες δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στην MIDEM 2012, μπορούν να προβάλουν το έργο τους μέσα από το ελληνικό περίπτερο, στέλνοντας το υλικό τους έως τις 27 Ιανουαρίου στην ταχυδρομική διεύθυνση: MIDEM 2012, Palais des Festivals, Esplanade Georges Pompidou, 06400 Cannes, FRANCE (for the greek stand).

Η ελληνική συμμετοχή στη διεθνή μουσική έκθεση, θα προβάλει τη διοργάνωση της παγκόσμιας μουσικής έκθεσης WOMEX 2012 η οποία θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη (17-21/10/2012).

Πληροφορίες Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Μουσικής του ΥΠ.ΠΟ.Τ., Τμήμα Έντεχνης Μουσικής και Λυρικής Τέχνης (τηλ.: 210 8201739 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]).
Keywords
Τυχαία Θέματα