«Να ματώνετε τη φανέλα»!

Προ των ευθυνών τους έφερε τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά την σημερινή επίσκεψή του στην προπόνηση της ομάδας στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης»ΠΑΕ τους ξεκαθάρισε πως πρέπει να αγωνίζονται αποδεικνύοντας κάθε φορά πως σέβονται ακόμη και το 1 ευρώ που δίνουν οι οπαδοί της ομάδας.

Παράλληλα, επανέλαβε πως στηρίζει

τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και ζήτησε ισάριθμες νίκες στα επόμενα έξι ματς.

«Θέλω να ματώνετε τη φανέλα και να κάνετε νίκες. Ειδικά στα επόμενα έξι ματς που ακολουθούν. Μέχρι τις 11 Νοεμβρίου έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά με 6 νίκες κερδίζουμε ένα μεγάλο μέρος της χρονιάς! Επίσης θέλω να προσφέρετε στον κόσμο και θέαμα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο κάθε Έλληνας, περνάει πολύ δύσκολα μέσα στη δίνη αυτής της οικονομικής κρίσης. Θέλω από εσάς να σέβεστε μέχρι και το ένα ευρώ που δίνει κάποιος για να σας βλέπει. Και να φεύγει χαμογελαστός από το γήπεδο», είπε ο κ. Μαρινάκης.

Στο μεταξύ πρόβλημα προέκυψε με τον Γιάννη Φετφατζίδη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ξαναγύρισε το πόδι του και αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο, στο οποίο πονούσε και τις προηγούμενες ημέρες. Κανονικά προπονήθηκε ο Κοντρέρας, ενώ ενσωματώθηκαν οι διεθνείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα