Νομοσχέδιο «σκούπα»

Το πολυνομοσχέδιο για το νέο μισθολόγιο, την εργασιακή εφεδρεία και τις συντάξεις βρίσκεται στο επίκεντρο της συνεδρίασης της κυβερνητικής επιτροπής, υπό τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο. Τη δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα,

προκειμένου να εφαρμόσει τις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου και να επιτύχει τους στόχους του οικονομικού προγράμματος, εξέφρασε ο πρωθυπουργός σε επιστολή του προς ΕΕ - ΕΚΤ και ΔΝΤ που δόθηκε στη δημοσιότητα αργά χθες το βράδυ.

Ο κύριος Παπαδήμος υπογραμμίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να μείνει στο ευρώ  και έχει συνειδητοποιήσει ότι η οικονομία της χρειάζεται δραστικές μεταρρυθμίσεις, και προσθέτει «Ο ελληνικός λαός αναγνωρίζει την ανάγκη για έναν μεγάλο οικονομικό και θεσμικό μετασχηματισμό και η συντριπτική του πλειοψηφία στηρίζει τη συμμετοχή στην ευρωζώνη, την οποία θεωρούν ως κρίσιμη για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας».

Αύριο, ο κ. Παπαδήμος θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στη διαδικασία των επίκαιρων ερωτήσεων στη βουλή, και θα κληθεί να απαντήσει στην Αλέκα Παπαρήγα και τον Αλέξη Τσίπρα, τόσο για το τέλος ακινήτων, όσο και για τις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα