Ο Γ. Στεργιάκης στον ΑΘΗΝΑ984

Ο ιδιοκτήτης του κινηματογράφου "Άστυ" και της "Ama Films", Γιώργος Στεργιάκης, μίλησε στις 13/2 στην εκπομπή του «ΑΘΗΝΑ 9.84», «Η στάση των δύο». Με αφορμή τις χτεσινές καταστροφές κτιρίων στο κέντρο της Αθήνας, στη δημοσιογράφο Βάνα Λυκομήτρου, μεταξύ άλλων, είπε:

«Ο κινηματογράφος "Άστυ" δεν έχει καταστραφεί, δεν έχει καεί, το ίδιο το "Αττικόν" και ο "Απόλλων". Το "Άστυ" έχει πάθει ζημιές. Έσπασαν τις βιτρίνες, μας έκαψαν την είσοδο, κατέβηκαν στο υπόγειο, προσπάθησαν να βάλουν φωτιά στα γραφεία του
"Άστυ" και της "Ama Films" και να μπουν μέσα στο "Άστυ". Τους αποτρέψαμε και όλα είναι μια χαρά. Οι άλλοι δύο κινηματογράφοι έχουν πάθει ζημιές στην είσοδο. Το "Αττικόν" και ο "Απόλλων" πρέπει να λειτουργήσουν σε κάποιες μέρες, γιατί έχουν πάθει τρομαχτικές ζημιές στην είσοδο. Εμείς σήμερα θα λειτουργήσουμε κανονικά».

Δημοσιογράφος: Το αποτρέψατε μόνοι σας;

Γ. Στεργιάκης: «Εγώ, ο αδερφός μου και ο μηχανικός προβολής. Τους αποτρέψαμε μόνοι μας».

Δημοσιογράφος: Δεν είχατε βοήθεια;

Γ. Στεργιάκης: «Δεν είχαμε βοήθεια ούτε από αστυνομία, ούτε από κανέναν. Κατέβηκαν οι γνωστοί κουκουλοφόροι, μας ζήτησαν και λεφτά, για να μην κάψουν το μαγαζί μας. Η αστυνομία δεν υπήρχε πουθενά».

Δημοσιογράφος: Τι σας είπαν, «ή μας πληρώνετε ή σας το καίμε»;

Γ. Στεργιάκης: «Βέβαια».

Δημοσιογράφος: Έλληνες;

Γ. Στεργιάκης: «Έλληνες, ναι».

Δημοσιογράφος: Πόσα χρήματα;

Γ. Στεργιάκης: «Δεν θέλω να πω».
«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα