Ο καιρός της Δευτέρας

Τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και βόρεια αλλά και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η ΕΜΥ, με πιθανότητα σποραδικών βροχών στα βορειοδυτικά και κατά τόπους περιορισμένες ορατότητες τις πρωινές ώρες.

Σχεδόν αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί με ένταση 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 11-21 βαθμών Κελσίου.

Στη Βόρεια Ελλάδα

προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί, 3-5 μποφόρ, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 5 και 20 βαθμών Κελσίου.

Στη Δυτική Ελλάδα, αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα λίγων βροχών στις βόρειες περιοχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 -5 μποφόρ και βαθμιαία στο ιόνιο θα στραφούν σε νοτίους νοτιοανατολικούς 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ οκτώ και 20 βαθμών Κελσίου, ελαφρά χαμηλότερη στην Ήπειρο (5-17).

Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας προβλέπονται στην Κεντρική Ελλάδα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-22 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος ο καιρός στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Οι άνεμοι στην περιοχή Κυκλάδων και Κρήτης θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4-6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 12 και 22 βαθμών Κελσίου. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα οι άνεμοι θα είναι νοτίων διευθύνσεων ισχύος 4-5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 11-21 βαθμούς Κελσίου.

Με στοιχεία από το ΑΠΕ- ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα