Ο Ν. Σοφιανός στον ΑΘΗΝΑ 984

Ο βουλευτής του Κ.Κ.Ε και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης στον Δήμο Αθηναίων «Λαϊκή Συσπείρωση», Νίκος Σοφιανός, μίλησε στις 28/9 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τη Νόνη Καραγιάννη.

Μεταξύ άλλων, είπε:   

* Για την ενημέρωση του Κ.Κ.Ε για την υπόθεση Μεϊμαράκη:


«Έρχονται καθημερινά και στην εφημερίδα "Ριζοσπάστης" και στο κόμμα διάφορα mail "καταγγέλλω αυτό, καταγγέλλω εκείνο". Εμείς δεν είμαστε γραφείο καταγγελιών, ούτε ερευνητές ούτε εισαγγελείς. Από εκεί και πέρα, καταλαβαίνετε, ότι εμάς μας ενδιαφέρει

σε αυτές τις συνθήκες και με αυτά τα δεδομένα  ας υλοποιηθούν αυτά που προτείνουμε, ας είναι ουσιαστικά τα περιβόητα πόθεν έσχες, αν μπορούν ποτέ αυτά να γίνουν, γιατί πρέπει και ο κόσμος που μας ακούει να προβληματιστεί...».

* Για την ψήφιση του νέου πακέτου μέτρων:


«Υπάρχει ένας συγκεκριμένος συσχετισμός στη Βουλή ο οποίος λέει ότι θα περάσει το νέο πακέτο μέτρων. Τώρα υπάρχουν και διάφοροι οι οποίοι ανακαλύπτουν τώρα και προσπαθούν να εξιλεωθούν λέγοντας "εγώ διαφωνώ σε εκείνο ή στο άλλο". Ωστόσο πέρα από το αν θα περάσει ή όχι στην Βουλή, το ζητούμενο είναι να μην περάσει στο λαό μας. Δεν πρέπει να νομιμοποιηθεί το πλαίσιο που λέει "Ευρωπαϊκή Ένωση, το νόμισμα της, το χρέος, αυτή η οικονομία και για να μην χαθούμε κάντε θυσίες". Αυτή είναι η βάση της νομιμοποίησης. Αυτό πρέπει να τσακίσουμε...».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα