Ο Οδ. Βουδούρης στον ΑΘΗΝΑ984

Ο υποψήφιος βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Οδυσσέας Βουδούρης, μίλησε στις 24/3 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Γιώργο Αποστολίδη. Για το πολιτικό σκηνικό, μεταξύ άλλων είπε:

«Υπάρχει ρευστότητα στο πολιτικό τοπίο. Υπάρχει μια πλήρης ανατροπή, την οποία διαπιστώνω. Δεν ξέρω αν θα διαψευσθώ. Το ΠαΣοΚ πλέον έχει απολέσει τον αρχικό του χαρακτήρα και θα ακολουθήσει τη Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Βενιζέλος
θα συμφωνήσει με τον κ. Σαμαρά και αυτή η προοπτική ήταν ο λόγος για τον οποίο έγιναν αυτές οι μαγικές διαγραφές, έτσι ώστε αυτό το κόμμα έπρεπε να "καθαριστεί", για να μπορέσει να ακολουθήσει αυτή την πορεία. Νομίζω ότι η οικονομική κρίση που βιώνουμε είναι συνέπεια ενός πολιτικού συστήματος που είναι σαθρό, πελατειακό, το οποίο δεν λειτουργεί σωστά. Όλα αυτά που οραματιστήκαμε τα προηγούμενα χρόνια, για τα οποία δόθηκε μάχη, αλλά αυτή η μάχη δεν απέδωσε και τελικά το ΠαΣοΚ δεν μπόρεσε να είναι ο φορέας της πολιτικής ανατροπής. Μάλλον φαίνεται να είναι ένας φορέας ανακύκλωσης του πολιτικού συστήματος. Το θέμα είναι πώς θα συνεχίσουμε αυτό το εγχείρημα, γιατί δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Η δική μου διαπίστωση είναι στο καινούργιο πολιτικό σκηνικό, αυτό το οποίο λέει ο Φώτης Κουβέλης, "εμείς με τις αξίες μας, ως άνθρωποι που ανήκουμε στην Αριστερά, τώρα θα διεκδικήσουμε και θα αναλάβουμε ευθύνες στη διακυβέρνηση της χώρας, για να γίνουν αυτές οι αλλαγές"».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα