Ο Σ. Μάνος στον ΑΘΗΝΑ984


Ο επικεφαλής του πολιτικού σχηματισμού «Δράσις», Στέφανος Μάνος, μίλησε στις 15/11 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τη Νόνη Καραγιάννη.

Μεταξύ άλλων, είπε:
* Για την ομιλία του Λ. Παπαδήμου:

«Όλα όσα είπε -κατά τη γνώμη μου-, ήταν σωστά. Και, επιπλέον, ήταν μια ομιλία μετά από πολύ καιρό -πολύ καιρό στη Βουλή-, απαλλαγμένη από κάθε ίχνος λαϊκισμού. "Δόξα τω θεώ", είπα. Αλλά, υπάρχει
πάντα το μεγάλο ερώτημα. Μπορείς να πεις πολλά σωστά πράγματα, το ερώτημα είναι "με ποιον θα τα εφαρμόσεις;". Και εδώ υπάρχει η μεγάλη αντίφαση, ότι η κυβέρνηση απαρτίζεται, σχεδόν εξ ολοκλήρου, από τους ανθρώπους που προκάλεσαν την κρίση, αρχίζοντας από τον αντιπρόεδρο και υπουργό Οικονομικών, μέχρι τον τελευταίο υφυπουργό. Είναι όλοι μέσα. Αυτοί, δηλαδή, που ευθύνονται για το σημερινό χάλι, θέλουν να πιστέψουμε ότι στους επόμενους τρεις μήνες θα τα διορθώσουν».

Και πρόσθεσε: «Και εκατόν τρία κόμματα να ήταν, μπορούσαν να συμφωνήσουν, ότι θα αφήσουν τον κ. Παπαδήμο να επιλέξει τους σωστούς -κατά την κρίση του- ανθρώπους. Όπως δείχνει ότι θα γίνει στην Ιταλία. Αλλά, ας κρατήσουμε μια επιφύλαξη. Μπορεί οι άνθρωποι, ξαφνικά, από εκεί που ήταν υπαίτιοι όλου του προβλήματος, τώρα να γίνουν αυτοί που θα μας σώσουν».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα