«Πέταξε» για Λονδίνο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πέταξε για το Λονδίνο για την κρίσιμη αυριανή αναμέτρηση με την Άρσεναλ , στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πριν από την αναχώρηση της αποστολής ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τόνισε: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Δεν ξέρω αν θα είναι δύσκολο το παιχνίδι για μας, όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.
Ξέρουμε ότι δεν είμαστε το φαβορί».
Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών ο Νταβίντ Φουστέρ δήλωσε:«Πάντα είναι δύσκολο να σκοράρεις στο Τσάμπιονς Λιγκ ειδικά όταν έχεις απέναντι σου την Άρσεναλ. Πέρυσι κάναμε μια καλή εμφάνιση απέναντι στην αγγλική ομάδα και φέτος θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.».
Οι 19 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοντέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Στις 18:45 ο Ολυμπιακός θα κάνει την τελευταία της προπόνηση στο «Έμιρεϊτς». Ο Ζαρντίμ στις 18:00 θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.
Keywords
Τυχαία Θέματα