Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Γιάνκοβιτς

Έτοιμος να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, φαίνεται πως είναι ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ο οποίος τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό και περιμένει τη σύμφωνη γνώμη του νέου προπονητή.Σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό έχει έρθει, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Goal, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, με τον 22χρονο άσο να είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Το τελευταίο θα έχει διάρκεια τριών ετών, με τους «ερυθρόλευκους» να ενισχύουν με την κίνηση αυτή, ακόμα περισσότερο, το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ τους.

Φυσικά τίποτα δεν είναι ακόμα επίσημο, αφού πρώτα πρέπει να ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά και να συμφωνήσει με την απόκτηση του Γιάνκοβιτς. Αυτό όμως θεωρείται σχεδόν δεδομένο, εφόσον ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο νέος προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης.

Η χρόνια του Γιάνκοβιτς με τον Πανιώνιο ήταν πολύ καλή, καθώς ο νεαρός φόργουορντ σημείωνε 8.7 πόντους και μάζευε 4.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι στα 19.2 λεπτά που αγωνιζόταν. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Έλληνας άσος έκανε τους «ερυθρόλευκους» να μην κυνηγήσουν την περίπτωση του Μπράμος -που κατέληξε στον Παναθηναϊκό- ενώ δεν αποκλείεται να συνεπάγεται αποχώρηση του Μάρκο Κέσελ από το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Πηγή:Gazzetta

Keywords
Τυχαία Θέματα