Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

Κλειστοί είναι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα καθώς μπροστά από τη Βουλή έφτασε η πορεία των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, στο πλαίσιο της εργατικής πρωτομαγιάς, με τους συγκεντρωμένους να μην ξεπερνούν τα 2.000 άτομα. «Ούτε οι χρεοκοπημένη τραπεζοκρατία, ούτε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα μπορούν να δώσουν ελπίδα και να ανακτήσουν την οικονομία, κάτι που μόνο ο κόσμος της εργασίας μπορεί να κάνει», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,
Αλέξης Τσίπρας ο οποίος συμμετείχε στην πορεία. Πορεία προς τη Βουλή πραγματοποιεί μπλοκ μελών της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Νωρίτερα, ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα. «Θα θέλαμε να απευθύνουμε κάλεσμα συσπείρωσης με το ΚΚΕ για να γίνει πραγματικότητα η διέξοδος από την καπιταλιστική κρίση προς όφελος του λαού και όχι ξανά προς όφελος των μονοπωλίων της Ε..Ε και του συστήματός τους», δήλωσε ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Κλειστοί, με εντολή της αστυνομίας για λόγους ασφαλείας θα παραμείνουν, οι σταθμοί του μετρό, Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ευαγγελισμός και Μέγαρο Μουσικής.

Λεωφορεία και τρόλεϊ θα τραβήξουν και πάλι χειρόφρενο από τις 9 το βράδυ, ενώ οι συρμοί του μετρό, που λειτουργεί κανονικά, θα φθάνουν μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας λόγω της 24ωρης απεργίας στον Προαστιακό.

Ακινητοποιημένοι οι συρμοί του ΟΣΕ. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια.

Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργούν τα δημόσια νοσοκομεία. Απεργούν οι φαρμακοποιοί του Πειραιά.
Keywords
Τυχαία Θέματα