Στους δρόμους και την Παρασκευή

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κινητοποίηση εργαζομένων στον ΟΚΑΝΑ για την υποχρηματοδότηση του Οργανισμού. Η κινητοποίηση έληξε με συγκέντρωση των εργαζομένων έξω απο τα γραφεία της ΔΗΜΑΡ στην Αγίου Κωνσταντίνου όπου αντιπροσωπεία τους επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας. Οι εργαζόμενοι είδαν τον γραμματέα του κόμματοs Σπύρο Λυκούδη ο οποίοs σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων δεσμεύτηκε ότι στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού διαλόγου, θα καταθέσει επίκαιρη ερώτηση. Προηγήθηκε

πορεία των εργαζομένων απο τα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού,στην οδό Αβέρωφ 21, προs τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Ιπποκράτους. Αντιπροσωπεία των εργαζομένων συναντήθηκε με τον γενικό διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Σαλαγιάννη, ο οποίος -σύμφωνα με τους εργαζόμενους του ΟΚΑΝΑ -δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα αιτήματα-προβλήματά τους στα αρμόδια όργανα του κόμματος και θα μπορέσει να τους δώσει μέχει αύριο το μεσημέρι μια ολοκληρωμένη απάντηση.

Οι εργαζόμενοι αποχώρησαν από τα γραφεία της ΔΗΜΑΡ ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την Παρασκεύη, με συγκέντρωση στις 11 στα γραφεία του Οργανισμού και πορεία προς την Βουλή.

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι στον ΟΚΑΝΑ έχουν κάνει κατάληψη εδώ και 23 μέρες στα γραφεία του Οργανισμού.

Φωτορεπορτάζ: Κώστας Κορέλης

Keywords
Τυχαία Θέματα