Τα βλέμματα σε Λιόν και Μονακό

Τα μεγάλα ματς της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγονται απόψε καθώς στο δεύτερο πιάτο των αναμετρήσεων περιλαμβάνεται η κόντρα της Μπάγερν με τη Νάπολι στο Μόναχο, ενώ στη Γαλλία, Λιόν και Ρεάλ υπόσχονται πολλά.Ένα ένα αρχίζουν να βρίσκουν κάτοχο τα εισιτήρια για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και οι μάχες κορυφώνονται και απόψε σε οκτώ ευρωπαϊκά μέτωπα με την Αλιάνς Αρίνα και το Ζερλάν να στρέφουν πάνω

τους τα βλέμματα της προσοχής.

Ντέρμπι πρωτοπόρων και παραδοσιακών δυνάμεων του ποδοσφαίρου είναι αυτό στον 1ο όμιλο μεταξύ Μπάγερν και Νάπολι στην Αλιάνς Αρίνα του Μονάχου. Όποιος χάσει πάντως θα κινδυνέψει να χάσει και την πρόκριση μια και η φορτσάτη Μάντσεστερ Σίτι αν καταφέρει να φύγει με το «διπλό» από την Ισπανία στην έδρα της Βιγιαρεάλ τότε δεν αποκλείεται ο όμιλος να πάρει εκ νέου φωτιά.

Τραμπζονσπόρ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας δίνουν την μεγάλη μάχη για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση πίσω από την Ίντερ καθώς ισοβαθμούν στους 4 βαθμούς και ο νικητής στον αγώνα της Τραπεζούντας θα γίνει το απόλυτο φαβορί. Από την άλλη, η Λιλ που ηττήθηκε στην έδρα της από την Ίντερ θα κάνει στο Μιλάνο την ύστατη προσπάθεια να προλάβει το τρένο της πρόκρισης αλλιώς θα δώσει μάχη για να μην μείνει στην 4η θέση και χάσει και το Γιουρόπα Λιγκ.

Μπενφίκα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχονται Βασιλεία και Οτελούλ Γκαλάτι με στόχο να μην βρεθούν προ εκπλήξεως με τους Ελβετούς πάντως να παλεύουν στην Πορτογαλία για ένα ακόμα μικρό θαύμα όπως στο Νησί κόντρα στην ομάδα του Σερ Άλεξ. Εξάλλου, Η πρωτοπόρος Μπενφίκα έχει 7 βαθμούς με τη Μάντσεστερ να είναι στους 5 και την Βασιλεία στους 4 κάτι που σημαίνει ότι ένα ακόμα μπαμ από την ελβετική ομάδα μπορεί να την φέρει μέχρι και στους «16».

Τέλος, όσον αφορά τον 4ο όμιλο η Ρεάλ του Μουρίνιο θα φιλοξενηθεί στο «Ζερλάν» από τη Λιόν με στόχο να «καθαρίσει» μέχρι και την πρωτιά του ομίλου. Από την άλλη, οι Γάλλοι θέλουν να βρεθούν σε ότι το δυνατόν καλύτερη βαθμολογική κατάσταση πριν το ντέρμπι πρόκρισης με τον Άγιαξ που θα γίνει στην έδρα τους την άλλη αγωνιστική. Από τη μεριά τους οι Ολλανδοί υποδέχονται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και θέλουν να πάρουν τη νίκη για να αυξήσουν τις πιθανότητες πρόκρισής τους στην επόμενη φάση.

Όλοι οι αγώνες ξεκινάνε στις 21:45.

Keywords
Τυχαία Θέματα