Αυστηρά μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι

17:58 6/2/2012 - Πηγή: NewsBomb

Αυστηρά θα είναι, για ακόμη μια φορά, τα μέτρα ασφαλείας του κυριακάτικου (12/02) ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Στη σύσκεψη που έγινε αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, να τυπωθούν 11.048 εισιτήρια, ενώ θα υπάρχει και καθιερωμένο προστατευτικό δίχτυ πίσω από τους πάγκους.

Μεταξύ άλλων, στη σύσκεψη μετείχαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας

Πειραιά, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κοτρώτσος, ο διευθυντής του ΕΣΑΚΕ, Γεώργιος Κονδύλης, οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος και Κώστας Ζαχαρόπουλος, ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μιχάλης Γεωργαντής, της ΔΕΑΒ, Άγγελος Αναγνωστόπουλος και ο Συντονιστής Διευθυντής του ΣΕΦ, Αθανάσιος Τερζής.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, αποφασίστηκαν:

-Η τοποθέτηση ειδικού προστατευτικού πλέγματος (δίχτυ), σε κάθετη θέση, αντίστοιχου εκείνου του ΟΑΚΑ, για την αποτροπή ρίψης αντικειμένων απ' την κερκίδα. Το δίχτυ θα αναρτηθεί απ' την οροφή ( και έως το δάπεδο ) και θα καταλαμβάνει περιμετρικά σχεδόν τα 3/4 του εύρους των κερκίδων.

-Το κλείσιμο για λόγους ασφαλείας των τμημάτων των πτυσσόμενων κερκίδων 122 (θέσεις 97) και 123 ( θέσεις 105), 125 (θέσεις 105 ) και 126 ( θέσεις 97) , δεξιά και αριστερά της φυσούνας, πίσω από τους πάγκους των ομάδων.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα