Ιτούδης: «Μόνο νίκες για την πρωτιά»

Ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβις στον πάγκο του, πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης, Παναθηναϊκού υποστήριξε πως ο «εξάστερος» έχει την εμπειρία και την ποιότητα να κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου του στο Top 16 της Euroleague – «Θα δουλέψουμε από σήμερα για την Κυριακή», το μήνυμά του για το ντέρμπι

με τον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» και τόνισε πως παρά την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, υπάρχουν πράγματα στο παιχνίδι των «πράσινων» που χρήζουν βελτίωσης κι αυτό θα γίνει μέσα από τις προπονήσεις.

Ο assistant coach του Παναθηναϊκού τόνισε παράλληλα ότι το «τριφύλλι» πλέον έχει την τύχη του στα χέρια του, σε ό,τι αφορά την πρωτιά στο Top 16 της Euroleague, λέγοντας ότι με νίκες σε όλα τα παιχνίδια ως το τέλος του ομίλου θα πετύχει το στόχο του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη δεύτερη νίκη επί των Τούρκων:

«Επρεπε να αναλύσουμε το παιχνίδι που παίξαμε στην Τουρκία και να προβλέψουμε το τι θα μπορούσε να ζητήσει η Φενέρ από αυτό το ματς. Παραδείγματος χάρη αυτό που ήταν διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, προσπάθησε να παίξει με χαμηλό σχήμα και δύο γκαρντ και αυτό ήταν ένα στοιχείο το οποίο έπρεπε να προβλέψουμε και να προσέξουμε».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα