Η …πληρωμένη απάντηση της Δούκισσας στον Λιάγκα!

18:22 10/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ελένη στη Δούκισσα: “Σήμερα μου έχεις έρθει ντυμένη! Ήταν πολύ προκλητικό για σένα”!

Σίριαλ χωρίς τέλος η αποκαλυπτική εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στo Mad Walk! Τα σχόλια συνεχίζονται για δεύτερη μέρα σε όλες τις lifestyle

εκπομπές με τις απόψεις να διαφέρουν. Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν, κάλεσε την ίδια την Δούκισσα στην εκπομπή για να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.

Αρχικά, η Ελένη έδειξε τη διαφωνία της με την εμφάνιση της Δούκισσσας λέγοντας: “Σήμερα μου έχεις έρθει ντυμένη. Χθες με ξάφνιασες. Αισθάνθηκα ότι αυτό που είδα ήταν άψογο, αλλά ομολογώ μου ήταν πολύ προκλητικό για σένα. Πιο εύκολα θα σκεφτόμουν μια άλλη κοπέλα. Όχι ότι ήταν κάτι κακό, ήταν ξάφνιασμα για μένα, σε έχω συντηρητικό κορίτσι”.

Η απάντηση της Δούκισσας ήταν άμεση και είχε στόχο τα χθεσινά σχόλια του Γιώργου Λιάγκα  : “Δεν νιώθω ενοχές γι’ αυτή την εμφάνιση! Όλο αυτό ήταν στο πλαίσιο ενός show. Σε πολλούς άρεσε, σε πολλούς δεν άρεσε… Ακούστηκαν χαρακτηρισμοί όπως πρόστυχο, χυδαίο, φτηνό… Εγώ θεωρώ πως δεν είναι ένα ρούχο πρόστυχο. Πρόστυχο είναι το μυαλό κάποιων ανθρώπων! Πρόστυχος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος! Πρόστυχο μπορεί να είναι ένα σχόλιο! Είναι άτοπο να θεωρεί κάποιος ότι τα παιδιά στα στρατόπεδα είναι λιγούρια! Είπαν κάτι τέτοιο…”

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα