Ο ανασχηματισμός το τελευταίο φιλί της ζωής στην Κυβέρνηση

Αντιδράσεις δίχως τέλος στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ από τη στάση υποταγής της κυβέρνησης

Καζάνι που βράζει είναι το τελευταίο διάστημα η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, με τους βουλευτές να δηλώνουν στα όρια τους, ιδιαίτερα μετά και τις εξελίξεις στο ζήτημα συγχώνευσης της Εθνικής με τη Eurobank.

Πολλοί γαλάζιοι βουλευτές μάλιστα, εκφράζουν δημόσια τη δυσαρέσκεια τους για την έλλειψη επίσημης ενημέρωσης ενώ όπως χαρακτηριστικά έλεγε βουλευτής της επαρχίας "πάμε σαν πρόβατα για σφαγή".

Δεν είναι

λίγοι εκείνοι πάντως, που είναι στα κάγκελα και με την ανοχή της κυβέρνησης στα παιχνίδια της ΔΗΜΑΡ, η οποία όποτε δει τα δύσκολα καταψηφίζει σκληρά μέτρα των τριών κυβερνητικών εταίρων, γεγονός που από πολλούς θεωρείται ως προνομιακή μεταχείριση, τη στιγμή που οι βουλευτές της ΝΔ καλούνται να απολογούνται συνεχώς για τις μεταρρυθμίσεις που θίγουν κοινωνικές ομάδες.

Η προσμονή ωστόσο, πολλών, για τον επερχόμενο ανασχηματισμό και η εξάντληση των πιθανοτήτων τους να ράψουν κυβερνητικό κοστούμι, αποτρέπει μέχρι σήμερα τις εκτεταμένες δημόσιες αντιδράσεις, γεγονός πάντως που καθιστά όσους δεν υπουργοποιηθούν, ωρολογιακές βόμβες για το μέλλον της κυβέρνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα