Τα κριτήρια για επαγγελματικές άδειες αλιείας σκαφών

Με την αριθμ. 2240/31541//13.03.2013 (ΦΕΚ613Β΄/15.03.2013) απόφαση του ΥΠΑΑΤ, χορηγούνται νέες επαγγελματικές άδειες αλιείας σκαφών, για αλιεία με αλιευτικά εργαλεία της παράκτιας αλιείας, σε επαγγελματίες αλιείς με τα εξής κριτήρια:

1) Ήταν κάτοχοι επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους το οποίο διέθετε άδεια αλιείας με το αλιευτικό εργαλείο «βιντζότρατα», εντάχθηκε και διαλύθηκε στο πλαίσιο του Μ.1.1. − Μόνιμη παύση αλιευτικών δραστηριοτήτων του Ε.Π.ΑΛ. 2007−2013, με προσαυξημένο ποσοστό ενίσχυσης, σε εφαρμογή του Σχεδίου Προσαρμογής

Αλιευτικής Προσπάθειας

2) Είναι τέκνα ή/και εγγόνια ιδιοκτήτη επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους το οποίο διαθέτει άδεια σκάφους σε ισχύ με το αλιευτικό εργαλείο «βιντζότρατα» και δεσμεύεται να αφαιρέσει το εργαλείο αυτό από την άδεια αλιείας του σκάφους

και επιπλέον:

α) Είναι ηλικίας από 25 ετών έως και 50 ετών με τουλάχιστον δεκαετή ενασχόληση με την αλιεία και

β) Να μην είναι κάτοχοι άλλου επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους ούτε και σε ποσοστό, το τελευταίο έτος από την υποβολή της αίτησης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στo Τμήμα Αλιείας της Π.Ε. Ανατ. Αττικής & Βορείου Τομέα Αθηνών (τηλ. επικοινωνίας :213 2005188 & 213 2005186) το οποίο εξυπηρετεί τους δήμους:

Ωρωπού, Μαραθώνος, Ραφήνας-Πικερμίου, Διονύσου, Αχαρνών, Παλλήνης, Παιανίας, Σπάτων-Αρτέμιδος, Λαυρεωτικής, Σαρωνικού, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Κρωπίας, Μαρκόπουλου Μεσογαίας, Αγ. Παρασκευής, Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Ηρακλείου, Κηφισιάς, Χαλανδρίου, Λυκόβρυσης& Πεύκης, Μεταμόρφωσης, Ν.Ιωνίας, Παπάγου & Χολαργού, Πεντέλης, Φιλοθέης & Ψυχικού.

Keywords
Αναζητήσεις
επαγγελματικες αδειες αλιειας, αδεια επαγγελματικη αλιειασ
Τυχαία Θέματα