Οι ομιλίες των αρχηγών των κομμάτων στις εφημερίδες

10:44 3/5/2012 - Πηγή: NewsBomb

Οι προεκλογικές συγκεντρώσεις των κομμάτων, οι ομιλίες των αρχηγών και στελεχών τους και οι προσπάθειες να πείσουν τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους και το μήνυμα Παπαδήμου για τις εκλογές είναι τα θέματα που κυριαρχούν στις σημερινές εφημερίδες.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Η ΘεσσαλοΝΙΚΗ του Αντ.

Σαμαρά...".

Η εφημερίδα γράφει ότι "σάλπισμα νίκης της Ν.Δ. στις εκλογές της Κυριακής έστειλε χθες από τη Θεσσαλονίκη ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του. Παρουσία και του πρ. πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ο πρόεδρος της Ν.Δ. δήλωσε σίγουρος για την ισχυρή εντολή που θα λάβει το κόμμα του".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Προσκλητήριο νίκης από τον Αντώνη Σαμαρά".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "στην τελική ευθεία προς τις κάλπες ο κ. Σαμαράς «τα δίνει όλα» για να ανεβάσει στο μέγιστο τα ποσοστά συσπείρωσης της ΝΔ χαράσσοντας μια έντονη διαχωριστική γραμμή στα σενάρια που προβλέπουν συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Αλλαγή από την πρώτη στιγμή".

Η εφημερίδα γράφει ότι "αμέσως: αποκατάσταση χαμηλών συντάξεων και πολυτεκνικών επιδομάτων. Στήριξη κτηνοτρόφων. Ανακούφιση δανειοληπτών. Αποζημίωση μικροομολογιούχων. Ο Αντώνης Σαμαράς στη δημοκρατία με ανοιχτά χαρτιά δύο ημέρες πριν από τις εκλογές".

ΕΘΝΟΣ: "Γκρίζες ζώνες για ΠΑΣΟΚ - ΝΔ στα γκάλοπ".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "στα ελάχιστα εικοσιτετράωρα που απομένουν μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες, οι «γκρίζες ζώνες» πολλαπλασιάζονται για τα δύο κόμματα εξουσίας. Οι κρυφές δημοσκοπήσεις που διενεργούνται για λογαριασμό τους αποτυπώνουν χαρακτηριστική κάμψη του δικομματισμού, σε σημείο που πιθανόν να επιφυλάσσει δυσεπίλυτα προβλήματα για την επαύριον των εκλογών".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Χρυσή Αυγή: «Είμαστε παγανιστές, είμαστε ναζιστές»!!!".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ομολογία που σοκάρει από το κείμενο «ΕΜΕΙΣ» που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό-ιδεολογικό όργανο του Μιχαλολιάκου".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "«Σας έκανα πειραματόζωα. Κυνική ομολογία από τον αμετανόητο Παπανδρέου".

Η εφημερίδα γράφει ότι "μία ετεροχρονισμένη και προκλητική ομολογία που αγγίζει ή και ξεπερνά τα όρια του εμπαιγμού εναντίον του συνόλου του ελληνικού λαού αποτελεί η χθεσινή συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου στο περιοδικό «TIME»".

ΕΣΤΙΑ: "Ραγδαία άνοδος της Αριστεράς".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "όλα δείχνουν ότι η έκπληξις των εκλογών της Κυριακής θα είναι η ραγδαία άνοδος των κομμάτων της Αριστεράς. Στις προηγούμενες εκλογές του Οκτωβρίου 2009, τα δύο τότε κόμματα της Αριστεράς έλαβαν συνολικώς το 12,1% των ψήφων. Τώρα, μέσα σε 2,5 μόλις χρόνια και αφού δημιουργήθηκε και το κόμμα της «Δημοκρατικής Αριστεράς» του κ. Κουβέλη, τα τρία κόμματα της Αριστεράς εκτιμάται ότι θα υπερδιπλασιάσουν το ποσοστό εκείνο".

Η ΑΥΓΗ: "Ρεύμα ανατροπής και ελπίδας".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "μεγάλη η απήχηση της πρότασης για κυβέρνηση της Αριστεράς σε ολόκληρη τη χώρα. Με καταστροφολογ

Keywords
Τυχαία Θέματα