Τι λένε κύκλοι του Μαξίμου για τη σημερινή συμφωνία

Ελπιδοφόρα για τη χώρα εξέλιξη και επιβεβαίωση της βούλησης και της προσπάθειας του Γιώργου Παπανδρέου για συνεννόηση χαρακτηρίζουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου τη συμφωνία των πολιτικών αρχηγών, ενώπιον του Καρόλου Παπούλια.

Η συμφωνία αυτή, αναφέρουν, κινείται στην κατεύθυνση της στήριξης και ολοκλήρωσης της μεγάλης προσπάθειας που έχει καταβληθεί για την έξοδο της χώρας από την κρίση και την προώθηση των μεγάλων αλλαγών που έχουν γίνει στη χώρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι πολιτικές

δυνάμεις ανταποκρίθηκαν στην ανάγκη ευρύτερης συνεργασίας για τη σωτηρία της χώρας, για την προώθηση οικονομικής πολιτικής που συνδέεται με τις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου. «Οι μεγάλες προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα αποτελούν τη βάση για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που πρέπει να λύσει η χώρα και γι αυτό επιβάλλεται ενότητα και συναίνεση», αναφέρουν.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης, σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αποτελούν το πλαίσιο της νέας, υπό τον Λουκά Παπαδήμο, κυβέρνησης, που είναι εκ των πραγμάτων προϋποθέσεις για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της.

«Ο Γιώργος Παπανδρέου και η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ αποτελούν τον εγγυητή της προσπάθειας για την έξοδο της χώρας από την κρίση, την υλοποίηση των συμφωνιών και τη συνέχιση των πολιτικών που διασφαλίζει τη διαφάνεια, την εξυγίανση του πολιτικού συστήματος, την καθαρότητα των σχέσεων μεταξύ πολιτικής , οικονομίας και μίντια, την εξυγίανση του τραπεζικού συστήματος, δηλαδή όλων εκείνων των πολιτικών που αποτελούν και δεσμεύσεις μας και ισχύουν στο ακέραιο», καταλήγουν οι κυβερνητικοί κύκλοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα