Β. Μιχαλολιάκος: «Κόμμα μας ο Πειραιάς και πατρίδα μας η Ελλάδα»

Συγκέντρωση του συνδυασμού του «Μας Ενώνει ο Πειραιάς», πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πειραιά και Επικεφαλής του συνδυασμού κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, με τη συμμετοχή των δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων καθώς και υποψηφίων που δεν είχαν εκλεγεί.

Ο κ. Μιχαλολιάκος,

στην ομιλία του μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Έχουμε μπροστά μας μια κρίσιμη αναμέτρηση, για το μέλλον του τόπου. Στους δεκαέξι μήνες που είμαστε δημοτική αρχή κάναμε πράξη την υπερκομματική διαχείριση και συμπεριφορά. Δεν διαχωρίσαμε ούτε τους δημότες, ούτε τους υπαλλήλους μας με βάση την κομματική ή ιδεολογική τους αφετηρία. Αυτό δεν σημαίνει ότι χάσαμε το πολιτικό μας στίγμα και τις πολιτικές αναφορές μας στη δημόσια ζωή.

Κόμμα μας είναι ο Πειραιάς και πατρίδα μας η Ελλάδα. Ο τόπος μας πρέπει να κυβερνηθεί για να πάει καλά και ο Πειραιάς. Πρέπει η Ελλάδα να αποκτήσει ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ πρέπει να κερδίσει τις εκλογές με ισχυρή πλειοψηφία. Ζητώ από όλους σας χωρίς να αφήσετε ούτε λεπτό τα καθήκοντά σας, να δώσετε τον αγώνα για τη νίκη της ΝΔ με πίστη και αισιοδοξία.

Παράλληλα πρέπει ο Πειραιάς να αποκτήσει μια ακόμη πρωτιά. Αυτή της συμμετοχής στις εκλογές. Η αποχή από την εκλογική διαδικασία μεγαλώνει το έλλειμμα της δημοκρατίας μας. »

Keywords
Τυχαία Θέματα