«Revenge» όπως λέμε Εζέλ στα αμερικάνικα!

17:45 23/9/2011 - Πηγή: TVNea
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ – ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ TOY EZEL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Η πιο πετυχημένη ξένη σειρά στην ελληνική τηλεόραση είναι… τούρκικη! Μπορεί για πολλούς να θεωρείται περίεργο ως είδηση, τα επίσημα στοιχεία τηλεθέασης και πωλήσεων των εβδομαδιαίων DVD, αλλά και των αναφορών στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, αποδεικνύουν πως η τουρκική σειρά «Ezel» μονοπωλούσε το ενδιαφέρον
των Ελλήνων τηλεθεατών καθ’ όλη την διάρκεια προβολής στην καλοκαιρινή σεζόν. Είχαν προηγηθεί αρκετές άλλες χώρες, όπως η Κροατία, η Βουλγαρία, η Ουγγαρία, η Τσεχία, η Βοσνία και ο Αραβικός Κόσμος.
Η σειρά εκδίκησης που βασίζεται στο εξαιρετικό μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά «Ο Κόμης Μοντεχρήστος» ενέπνευσε και τους αμερικανούς παραγωγούς.
Την προηγούμενη Πέμπτη ξεκίνησε προβολές η νέα πολλά υποσχόμενη σειρά «Revenge» (Εκδίκηση), στην οποία εξιστορείτε το δράμα της νεαρής Έμιλυ Θόρν που μετακομίζει στην πλούσια συνοικία των Χάμπτονς της Νέας Υόρκης. Η Έμιλυ όμως δεν ...
ήρθε χωρίς σκοπό στην περιοχή.
Όσο ήταν παιδί η Αμάντα είχε έναν πατέρα (τον Ντέιβιτ) που την λάτρευε και την λάτρευε, όπως και μία ήρεμη και χαρούμενη ζωή. Τα πράγματα άλλαξαν, όταν οι παλιοί συνεργάτες του πατέρα της και η ερωμένη του, με ψέματα και κατηγορίες τον οδήγησαν στην φυλακή για ένα έγκλημα που δεν έπραξε ποτέ.
Την βραδιά που συλλήφθηκε ο πατέρας της, η Αμάντα και ο Ντέιβιτ απολάμβαναν την θερινή θάλασσα και το νέο εξοχικό στους Χάμπτονς. Ο Ντέιβιτ μπήκε φυλακή, ο κόσμος της Αμάντα γκρεμίστηκε σε ένα λεπτό και οι παλιοί του φίλοι πλούτισαν σε βάρος του. Η μικρή Αμάντα πέρασε έκτοτε δύσκολα παιδικά χρόνια και μπήκε φυλακή. Πίστεψε στα ψέματα που της έλεγαν και το βλέμμα της σκοτείνιαζε για τον άνθρωπο που τόσο αγαπούσε.
Στα 18 βγαίνει από την φυλακή και μαθαίνει για τον θάνατο του πατέρα της. Ένα περίεργο κουτί με ένα γράμμα και στοιχεία ξυπνά περίεργα ψυχικά συναισθήματα. Η Αμάντα βλέπει την πλεκτάνη και αποφασίζει να πάρει εκδίκηση. Επιστρέφει με νέο όνομα και ταυτότητα εκεί που τελείωσε η ήρεμη ζωή της, εκείνο το καλοκαιρινό βράδυ. Το σχέδιο πλέον μπαίνει σε εφαρμογή… μόνο που η Έμιλυ έρχεται αντιμέτωπη με τον θυμό και τις αναμνήσεις του παρελθόντος.
Keywords
Τυχαία Θέματα