Ποιοι τίτλοι προκρίθηκαν για Πόπη Τσαπανίδου και Ελεονώρα Μελέτη

15:47 16/8/2013 - Πηγή: TVNea
Στην κατεύθυνση της εξυπηρέτησης του στόχου για στροφή στην ενημέρωση, αλλά και της διατήρησης ενός νεανικού προφίλ κινούνται οι σκέψεις των ιθυνόντων του STAR για το καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού.

«Live U», είναι το όνομα στο οποίο καταλήγουν στο κανάλι της Κηφισιάς για το πρωινό μαγκαζίνο που θα παρουσιάζει η Πόπη τσαπανίδου. Με τον τρόπο αυτό, η δημοφιλής παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της, δίνουν ξεκάθαρο στίγμα της πρόθεσής τους να βάλουν στο παιχνίδι των τηλεθεατή και να υπάρξει έντονο το στοιχείο της διαδραστικότητας.
Το σκηνικό θα είναι ιδιαιτέρως εντυπωσιακό και σύγχρονο, ενώ θα δεσπόζει ένα τεράστιο video wall, το οποίο ουσιαστικά θα αποτελεί το επίκεντρο της ροής.

Σε ό,τι αφορά την Ελεονώρα Μελέτη, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, η εκπομπή της θα ονομάζεται «ReSTARt» και θα παραπέμπει στην επανεκκίνηση που θα επιχειρηθεί στο concept της εκπομπής (στην θεματολογία και την προσέγγιση), αλλά και στο προφίλ της παρουσιάστριας. Αν και θα διατηρηθεί ο lifestyle χαρακτήρας του concept, θα υπάρξουν σημαντικές «ενέσεις» ενημέρωσης, πάντα όμως με θέματα που αφορούν κατά βάση τα νεανικά κοινά.

Μάλιστα, για πρώτη φορά σε αυτού του ύφους τις εκπομπές, θα καταργηθεί το παραδοσιακό πάνελ και στην θέση του θα δημιουργηθεί ένα news desk. Δηλαδή μέσα στο σκηνικό, θα διακρίνεται το γραφείο των δημοσιογράφων, οι οποίοι θα ψάχνουν μια είδηση ή την εξέλιξή της σε real time. Η Τατιάνα Στεφανίδου θα κρατήσει το όνομα «Μίλα», ενώ στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου, θα προστεθεί στον τίτλο η λέξη «plus». (σσ. «Φώτης και Μαρία Live- plus».
Πηγή:parapolitika.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα