ALD Automotive | LeasePlan: «Απολύτως απαραίτητη η προώθηση της “πράσινης” μετακίνησης»

Στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Open TV φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Παπαγιαννόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής, με αφορμή τη διάκριση της LeasePlan ανάμεσα στα Κορυφαία Τμήματα της Χρονιάς, στον κλάδο των Υπηρεσιών, στο πλαίσιο των Sales Excellence Awards 2023 της Boussias Events. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη βράβευσή μας. Είναι ένας θεσμός τον οποίο πιστεύουμε γιατί επιβραβεύει την προσπάθεια, τα αποτελέσματα, τις εταιρείες αλλά, κυρίως, τους ανθρώπους».

O Χ. Παπαγιαννόπουλος αναφέρθηκε, επίσης, στη συγχώνευση των δύο εταιρειών – ALD Automotive και LeasePlan, σημειώνοντας πως έχουν παρόμοιες

κουλτούρες και κοινό όραμα και πως κύριος στόχος τους είναι η βιώσιμη μετακίνηση και η προώθησή της.

«Όσον αφορά στο αυτοκίνητο, συντελείται ένας τεράστιος μετασχηματισμός για την προώθηση της “πράσινης” μετακίνησης που είναι απολύτως απαραίτητο να γίνει, δηλαδή, μηδενικά αυτοκίνητα με μηδενικές εκπομπές ρύπων», τόνισε χαρακτηριστικά. Τέλος, ο ίδιος επεσήμανε πως η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες που ταιριάζουν στις ανάγκες των ανθρώπων, είτε επιθυμούν αυτοκίνητο για μερικά χρόνια είτε για κάποιους μήνες. Δείτε το βίντεο.



Keywords
Τυχαία Θέματα