H Champion σε νέα παγκόσμια καμπάνια

H Champion παρουσιάζει τη νέα διεθνή καμπάνια «Champion What Moves You». Ως ένα brand με πρωταρχική αποστολή να παρέχει σε κάθε «πρωταθλητή» έναν καμβά για να ξετυλίξει τον αληθινό του σκοπό στη ζωή, η Champion αναλαμβάνει ενεργό δράση, επιστρατεύοντας ένα παγκόσμιο δίκτυο αληθινών creators – από rappers μέχρι street artists και υποδηματοποιούς – βάζοντάς τους στην «καρδιά» της ιστορίας του brand.

H καμπάνια φέρνει στο προσκήνιο έξι δημιουργούς από τις

ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Κίνα, την Ιαπωνία, τη Λατινική Αμερική και την Αυστραλία, που διακρίνονται σε διαφορετικούς κλάδους και εξιστορούν τη ζωή τους μέσα από τα μάτια εγχώριων σκηνοθετών.

«Πιστεύουμε ακράδαντα ότι δεν χαρακτηριζόμαστε από αυτό που δημιουργούμε αλλά από τον τρόπο που το αξιοποιούμε», αναφέρει η Vanessa LeFebvre, President of Global Activewear της Champion.

«Στο επόμενο αυτό κεφάλαιο της ιστορίας του brand, επαναπροσδιορίζουμε τι σημαίνει πραγματικά να είσαι Πρωταθλητής – για εμάς δεν είναι πλέον ένας τίτλος ή μία διάκριση, αλλά το να δημιουργείς κάτι που έχει πραγματική επίδραση. Το να είσαι Πρωταθλητής σημαίνει να ακολουθείς το πάθος σου, να δημιουργείς και να κατακτάς αυτό που σε παρακινεί “Champion What Moves You”».

Η προβολή της καμπάνιας ξεκινά σε παγκόσμια κλίμακα τον Σεπτέμβριο και περιλαμβάνει την αναπαραγωγή σποτ διάρκειας 60, 30 και 15 δευτερολέπτων στις ψηφιακές πλατφόρμες και τα social media της Champion.

Keywords
Τυχαία Θέματα