H Μαρία Μίχα Jury President των Sleep Awards 2024

Τα Sleep Awards διοργανώνονται, για 3η συνεχόμενη χρονιά, στην Ελλάδα, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτομία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες ύπνου.

H Μαρία Μίχα, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, MD, MBA, MSc, SFEBPRM, Ιατρός Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, Επιμελήτρια Α’ Π.Γ.Ν «Αττικόν», Ταμίας Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής

και Αποκατάστασης, δήλωσε σχετικά: «Ο ποιοτικός ύπνος βοηθά στην καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος και διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο στην επιλογή των γεγονότων και των πληροφοριών που θα διατηρηθούν ή θα διαγραφούν από τη μνήμη μας. Στον ύπνο, λοιπόν, οι εμπειρίες γίνονται χρήσιμη γνώση που θα μας βοηθήσουν να επιβιώσουμε και να αναδειχθούμε στο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Ο τρόπος ζωής μας ρυθμίζει τον τρόπο που κοιμόμαστε και ο ύπνος καθορίζει την ικανότητά μας να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Τα Sleep Awards αναδεικνύουν τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες ύπνου, προάγοντας την έννοια της ποιότητας ζωής και ευεξίας του πολίτη». Περισσότερες πληροφορίες στο www.sleepawards.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρία Μίχα Jury President, Sleep Awards 2024,maria micha Jury President, Sleep Awards 2024