Mastercard: Νέος κύκλος δράσεων για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Η Mastercard επεκτείνει τα εκπαιδευτικά της προγράμματα προκειμένου να υποστηριχθούν περισσότερες γυναίκες σε διάφορα στάδια της επαγγελματικής τους πορείας.

Συγκεκριμένα, το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Στελεχών «Master your Own Business» της Mastercard, σε συνεργασία με το Executive Development του Alba Graduate Business

School, The American College of Greece επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά, προσφέροντας στις συμμετέχουσες γνώσεις για να ανταποκριθούν στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον ενώ δίνει και την ευκαιρία πλέον σε 40 γυναίκες να διεκδικήσουν δίμηνες υποτροφίες.

Το Live A Legacy Mentoring Program, δίνει την ευκαιρία σε 50 γυναίκες να διεκδικήσουν υποτροφίες mentoring σε συνεργασία με το δίκτυο μεντόρων του Women On Top και το Live A Legacy Internship Program καλεί και φέτος γυναίκες να διεκδικήσουν θέσεις έμμισθης πρακτικής άσκησης σε συνεργαζόμενη εταιρεία. Οι δράσεις κορυφώνονται με την κεντρική εκδήλωση του Live A Legacy, την πρωτοβουλία της Mastercard και του Women On Top, που επιστρέφει το Μάιο για 6η χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα