Nουνού: Γάλα σε 6.699 μαθητές μέσω του Ινστιτούτου Prolepsis

Μέσω του προγράμματος «Διατροφή», που υλοποιείται από το Ινστιτούτο Prolepsis για 13η χρονιά σε σχολεία ευπαθών περιοχών της χώρας, έχουν ήδη προσφερθεί 341.136 ποτήρια γάλα Νουνού Family και Νουνού εβαπορέ σε μαθητές όλης της χώρας, εξασφαλίζοντας τα σημαντικά οφέλη που καλύπτει το γάλα για τα παιδιά.

Το γάλα αποτελεί σημαντικό μέρος των γευμάτων που λαμβάνουν καθημερινά οι 6.699 μαθητές των 168 σχολείων,

τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα Διατροφή. Τα σχολεία βρίσκονται σε διάφορες περιοχές της χώρας και στη Θεσσαλία που επλήγη επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.

Με τη συνεισφορά του Νουνού ενισχύεται η κατανάλωση γαλακτοκομικών από τα παιδιά, ιδιαίτερα για εκείνα που δε λαμβάνουν την απαραίτητη ποσότητα στην καθημερινότητά τους, αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή του το brand.

Τα τελευταία στοιχεία από το πρόγραμμα «Διατροφή» δείχνουν ότι περίπου ένας στους τρεις μαθητές έως 8 ετών και περισσότεροι από τους μισούς μαθητές 9 ετών και άνω, δεν καταναλώνουν τη συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα γαλακτοκομικών.

Σημειώνεται ότι το Νουνού πρόκειται να καλύψει το γάλα για όσους μαθητές ενταχθούν στο πρόγραμμα μέχρι και το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα