Oι «Ήρωες της Digea» στο Λασίθι

Ο νομός Λασιθίου ήταν ο τελευταίος σταθμός του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Digea «Οι Ήρωες της Digea», στην Κρήτη. Το ταξίδι ξεκίνησε τον Μάιο του 2023 από τα Χανιά και το Ρέθυμνο, συνεχίστηκε τον Μάρτιο του 2024 στο Ηράκλειο και ολοκληρώθηκε πρόσφατα στο Λασίθι.

Ο Διευθύνων

Σύμβουλος της εταιρείας, Νίκος Μαστοράκης και στελέχη της Digea, επισκέφθηκαν το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λασιθίου, τα Ειδικά Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά Σχολεία και τα ΕΕΕΕΚ Αγίου Νικολάου, Ιεράπετρας και Σητείας καθώς και το ΚΔΑΠ Σητείας. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, η ομάδα της Digea προσέφερε ηλεκτρονικό εξοπλισμό και χρηστικά είδη στα σχολεία και στις δομές, καθώς και ατομικά δώρα σε όλα τα παιδιά.

Στο πλαίσιο της δράσης, ο Νίκος Μαστοράκης δήλωσε: «Μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης οι «Ήρωες της Digea», θέλουμε να τονίσουμε πόσο σημαντικό είναι όλα τα παιδιά με ειδικές ανάγκες να έχουν πρόσβαση σε καλά οργανωμένα σχολεία και δομές, που να τους παρέχουν την κατάλληλη εκπαίδευση και φροντίδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα