Samsung και Google Cloud εισάγουν το AI στα smartphones της πρώτης

Μια νέα πολυετή, όπως τη χαρακτηρίζουν, συνεργασία ξεκινούν η Samsung Electronics Co. Ltd και το Google Cloud με σκοπό να φέρουν την τεχνολογία generative AI του Google Cloud στους χρήστες smartphone Samsung

παγκοσμίως. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η οποία ανακοινώθηκε χθες στο Galaxy Unpacked στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια και ξεκινά με τη σειρά Samsung Galaxy S24, η Samsung θα είναι ο πρώτος συνεργάτης του Google Cloud που θα αναπτύξει το Gemini Pro και το Imagen 2 στο Vertex AI, μέσω του cloud στις συσκευές smartphone της.

Ο Janghyun Yoon, Corporate EVP και επικεφαλής του Office Software του τμήματος Mobile eXperience Business στη Samsung Electronics, δήλωσε σχετικά: «Η Google και η Samsung πιστεύουν από κοινού στην αξία της χρησιμότητας και της ισότιμης πρόσβασης από όλους στην τεχνολογία. Μετά από μήνες αυστηρών δοκιμών και ανταγωνιστικής αξιολόγησης, οι ομάδες της Google Cloud και της Samsung συνεργάστηκαν για να προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία τεχνητής νοημοσύνης με Gemini στο Galaxy».

Ο Thomas Kurian, Διευθύνων Σύμβουλος του Google Cloud, σημείωσε: «Μαζί με τη Samsung, το Google Cloud βλέπει τη μεγάλη ευκαιρία για τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη να δημιουργήσει ουσιαστικές εμπειρίες για κινητά, που διεγείρουν και ενισχύουν τη σύνδεση και την επικοινωνία μεταξύ εκατομμυρίων ανθρώπων».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Samsung,Google Cloud