To Pinterest τεστάρει νέο Premium Video Ad Format

Κατά τη διάρκεια του «Pinterest Presents», του πρώτου global ad summit της εταιρείας, η πλατφόρμα παρουσίασε μια σειρά από νέες διαφημιστικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου video ad format, που θα τοποθετεί τα brands σε περίοπτη θέση στο mobile app.

To «Pinterest Premiere» είναι ένα νέο προϊόν το οποίο θα βοηθήσει τα brands να φτάσουν στους καταναλωτές πιο άμεσα μέσω του mobile

app. Η τοποθέτηση των video θα γίνεται στη σελίδα αναζήτησης (ή στην αρχική ροή), στοχεύοντας το κοινό-στόχο ενός brand για 24 ώρες. Η επένδυση σε video ads συνάδει με την πρόσφατη άνοδο της αποτελεσματικότητας του Pinterest καθώς και με το ενδιαφέρον των χρηστών.

Από το 2021, καταγράφονται ένα δισ. προβολές βίντεο κάθε μέρα στην εφαρμογή, με τους χρήστες να παρουσιάζουν 2,6 φορές περισσότερες πιθανότητες να κάνουν μια αγορά μετά την προβολή περιεχομένου βίντεο κάποιου brand στην πλατφόρμα. Μάλιστα, αυτή τη χρονιά, το Pinterest υπέγραψε συμφωνία με την Condé Nast για την παραγωγή 160 αποκλειστικών βίντεο για τον ιστότοπο με τις κορυφαίες επωνυμίες του, Vogue και Architectural Digest.

(Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα