Ακόμα μία διάκριση για το #PameNaXasoume της Novo Nordisk Hellas

Με το 1ο Αριστείο στην Κατηγορία Καλύτερο Πρόγραμμα Υποστήριξης Ασθενών & Ευαισθητοποίησης Κοινού, βραβεύτηκε η Novo Nordisk Hellas για την Εκστρατεία Ενημέρωσης και Πρόληψης για την Παιδική και Εφηβική Παχυσαρκία στην Ελλάδα, με τίτλο #PameNaXasoume, σε δημιουργικό της Magiq Doorz, κατά τη διάρκεια του 14ου Συνεδρίου της ΕΕΦΑΜ (Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management).

Αξίζει να σημειωθεί πως η

εκστρατεία δημιουργήθηκε με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, του Υπουργείου Υγείας και της Ελληνικής Εταιρείας Παιδικής και Εφηβικής Ενδοκρινολογίας.

Ο Ολύμπιος Παπαδημητρίου, Γενικός Διευθυντής της Novo Nordisk Hellas, ανέφερε: «Είμαστε περήφανοι, γιατί πιστέψαμε σε αυτή την εκστρατεία που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της πρόληψης στην αναχαίτιση της “επιδημίας” της παιδικής και εφηβικής παχυσαρκίας. Στην Ευρώπη, το αυξημένο βάρος (συμπεριλαμβανομένης της νόσου της παχυσαρκίας) επηρεάζει 4,4 εκατ. παιδιά, ηλικίας κάτω των 5 ετών, αντιπροσωπεύοντας το 7,9% όλων των παιδιών αυτής της ηλικιακής ομάδας. Ας πάμε λοιπόν Να Χάσουμε!».

Keywords
Τυχαία Θέματα