Ανάγκη θεσμοθέτησης του ρόλου των ιατρικών εταιρειών στην εκπαίδευση ειδικευόμενων γιατρών

Την ανάγκη θεσμοθέτησης του ρόλου των ιατρικών εταιρειών στη εκπαίδευση των ειδικευόμενων γιατρών τόνισαν οι ομιλητές στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «Οι Ιατρικές Επιστημονικές Εταιρείες στην Ελλάδα- Έργο και προσφορά στην Υγεία», που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαΐου στο Αμφιθέατρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ.

Ανοίγοντας την εκδήλωση, η Προϊσταμένη

Τμήματος Διοίκησης Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ, Δρ. Χριστίνα Οικονομοπούλου, υπογράμμισε ότι μέρος της ιστορίας της ιατρικής επιστήμης στην Ελλάδα αποτελεί και το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών, Αναπληρωτής Καθηγητής Νευρολογίας-Νευροψυχολογίας, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, Σωκράτης Παπαγεωργίου, εστιάστηκε στον ρόλο των ιατρικών εταιρειών στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των γιατρών.

Σημειώνεται πως η εν λόγω έκδοση υλοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών: Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας, HealThink, KALTEQ AE και Siemens Healthineers. Media Partner ήταν η εταιρεία Perception, ενώ την εκδήλωση υποστήριξε και η Sunny Day Catering.

Keywords
Τυχαία Θέματα