Ανακοινώθηκε η Jury President των Epica Awards 2023

Η Dagmara Szulce, Global Executive Director της International Advertising Association (IAA), αποτελεί την Πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής της φετινής διοργάνωσης των Epica Awards. Η Szulce κατέχει τον τωρινό της ρόλο στην ΙΑΑ από το 2017, ενώ στο παρελθόν κατείχε διάφορες υψηλόβαθμες θέσεις στη διαφημιστική βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων 15 ετών στην J. Walter Thompson.

Η ίδια δήλωσε σχετικά με τα Epica: «Είναι τιμή μου

να αποτελώ μέρος μιας σημαντικής κριτικής επιτροπής από δημοσιογράφους που παρακολουθούν και γράφουν για τη βιομηχανία μας. Είναι αντικειμενικοί, γιορτάζουν τη δημιουργικότητα και φέρνουν εκλεπτυσμένο γούστο και γνώση στην αξιολόγησή τους».

Παράλληλα, ανέφερε σχετικά με την IAA: «Όπως και στα Epica Awards, η αντικειμενικότητα βρίσκεται στην καρδιά της IAA. Δεν υποστηρίζουμε κάποιον συγκεκριμένο κλάδο ή συγκεκριμένη χώρα, αλλά τη βιομηχανία ως σύνολο. Όπως και οι δημοσιογράφοι στην κριτική επιτροπή, έτσι κι εμείς υποστηρίζουμε και πιστεύουμε στη δύναμη της δημιουργικότητας».

Η συνάντηση της κριτικής επιτροπής Grand Prix των Epica Awards θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου. Η online τελετή έχει προγραμματιστεί για τις 7 Δεκεμβρίου και τα πλήρη αποτελέσματα θα δημοσιευθούν στις 8 Δεκεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα