Ανανεωμένο το Mega κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στην Εθνική

Την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, το ανακαινισμένο Mega κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στη Νέα Ερυθραία υποδέχεται τους καταναλωτές με προσφορές και δώρα για μικρούς και μεγάλους. Η ΑΒ Βασιλόπουλος εγκαινιάζει το ανανεωμένο Mega ΑΒ κατάστημα στη Νέα

Ερυθραία, επεκτείνοντας τον πρώτο όροφο και προσκαλώντας τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τα 4.340 τμ με καινούρια τμήματα και υπηρεσίες, «σε μία ημέρα γεμάτη γεύσεις, αρώματα, μουσική και εκπλήξεις».

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, όσοι βρεθούν εκεί θα συναντήσουν ποικιλία από είδη σπιτιού-κουζίνας, είδη ένδυσης & υπόδησης, είδη καθαριότητας, χαρτικά, είδη πάρτι αλλά και βιβλία και παιχνίδια. Ο chef Άκης Πετρετζίκης με την ομάδα του, σε ένα ανοιχτό tasting session, θα προσφέρει στους παρευρισκόμενους δημιουργίες από τη σειρά των έτοιμων γευμάτων ΑΒ.

Παράλληλα, ο Hit FM και ο Athens Dee Jay 95.2, θα «ντύσουν» μουσικά την εκδήλωση. Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, ενώ 300 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα, συμμετέχοντας στον Τροχό της Τύχης. Ακόμη, από την Πέμπτη 22 έως και την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, θα ισχύσει 10% έκπτωση για όλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα