Από τη Sunny Side Up η καμπάνια EΡΤ News

Η Sunny Side Up ανέλαβε τη δημιουργία της νέας 360ο καμπάνιας του νέου αμιγώς ενημερωτικού καναλιού της ΕΡΤ, EΡΤ News, το οποίο επανασυστήνεται στο κοινό και «αποκτά τη δική του ηγετική φωνή και στιβαρή γλώσσα, σηματοδοτώντας την νέα εποχή της ΕΡΤ».

Η κεντρική ιδέα της καμπάνιας βασίζεται σε μια απλή αλήθεια. Η ενημέρωση, με τον τρόπο που γίνεται

στις μέρες μας, δείχνει να έχει παρεκκλίνει από τον αρχικό της σκοπό, να έχει χάσει τη φωνή και την αξιοπιστία της και να χάνει με τον καιρό όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του τηλεθεατή.

Το ΕΡΤ News έρχεται απλά να βάλει ξανά τα πράγματα στη θέση τους, όχι μόνο επαναφέροντας την εγκυρότητα, την αντικειμενικότητα και την ψυχραιμία στην ενημέρωση, αλλά επισημαίνοντας πως ένα κανάλι που ασχολείται αποκλειστικά με την επικαιρότητα έχει μια θέση στους δέκτες όλων. Με το μήνυμα «Βάζει την ενημέρωση στη θέση της» σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, internet και outdoor, το ΕΡΤ News διαμηνύει τις αξίες και τη φιλοσοφία του με μια ηγετική και clean cut επικοινωνία.

Η καμπάνια ξεκίνησε με τηλεοπτικό σποτ και συνεχίζεται με 7 σύντομα τηλεοπτικά video animations. Ταυτόχρονα, η καμπάνια απλώνεται μέσω bus stop panels και bus backs με πολλαπλά θέματα όπως επίσης και με ραδιοφωνικά σποτ και digital και cinema advertising. Tην 360ο καμπάνια σχεδίασε και υλοποίησε η Sunny Side Up και την παραγωγή του οπτικοακουστικού υλικού ανέλαβε η Takes2 Production.

Keywords
Τυχαία Θέματα