Ο όμιλος Antenna δημιουργεί τμήμα 360º υπηρεσιών events management

Ο όμιλος Antenna προχωρά στη δημιουργία ενός νέου εμπορικού τμήματος με στόχο την περαιτέρω επιχειρηματική του επέκταση σε καινούριες εμπορικές δραστηριότητες. Αξιοποιώντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία και με βασικό γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς, ο όμιλος Antenna εξελίσσεται, προσφέροντας 360° υπηρεσίες που αφορούν την ανάληψη, δημιουργία, υλοποίηση και επικοινωνία

εκδηλώσεων (μουσικών, ψυχαγωγικών, συνεδρίων, κ.ά.) καθώς και την εμπορική διαχείριση προσώπων. Επικεφαλής του νέου τμήματος είναι ο Αντώνης Μεταξάς, ως Commercial & Events Director, ο οποίος διατηρεί και τον τρέχοντα ρόλο του στην Εμπορική Διεύθυνση του ομίλου.

Τη δημιουργία πρωτογενούς περιεχομένου και την ανάπτυξη δημιουργικών προτάσεων για τους πελάτες αναλαμβάνει η εταιρεία Follow Me Now (FMN). Η νέα αυτή εμπορική δραστηριότητα εγκαινιάστηκε με το 1ο exclusive live event «Πέφτει η νύχτα με… Ρυθμό», που διοργανώθηκε από το νέο τμήμα 360º υπηρεσιών events management του ομίλου Antenna και τον Ρυθμό 94.9, την Τρίτη 25 Απριλίου, στα Village Cinemas του The Mall Athens. Με οικοδέσποινα την Γιώτα Τσιμπρικίδου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη υποδέχτηκε τη Νατάσα Θεοδωρίδου και οι δύο ερμηνεύτριες τραγούδησαν ζωντανά, Συνεχίζοντας τη νέα σειρά από exclusive live events, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε το 2ο «Πέφτει η νύχτα με… Ρυθμό» με τον Στέλιο Ρόκκο και guest την Ευρυδίκη.

To Colourday Festival 2023 – Powered by ANT1, ήταν το επόμενο event που διοργανώθηκε από τη Skull Productions με την υποστήριξη του νέου τμήματος 360o υπηρεσιών events management του ομίλου, ενώ ακολούθησε η διοργάνωση του 2ήμερου συνεδρίου «Athens Energy Summit» σε συνεργασία με την Τσομώκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα