Αποχωρεί από τη DDB Worldwide ο CCO Ari Weiss

Ο Ari Weiss, Global Chief Creative Officer της DDB Worldwide, αποχωρεί από την Omnicom για να ιδρύσει τη δική του διαφημιστική εταιρεία, το επόμενο έτος. Ο Weiss εντάχθηκε στην DDB το 2016, ως CCO για το τμήμα της Βόρειας Αμερικής και προήχθη σε global

ρόλο, το 2019.

Προηγουμένως, ήταν CCO στην Bartle Bogle Hegarty New York και έχει, επίσης, εργαστεί στις 180LA, Goodby, Silverstein & Partners, Wieden & Kennedy και BBDO. Ο Weiss δήλωσε: «Πήρα αυτή τη δουλειά πριν από επτά χρόνια για να δω αν θα μπορούσα να βοηθήσω στην κλιμάκωση της δημιουργικότητας σε παγκόσμιο επίπεδο. Και μαζί με μια απίστευτη ομάδα κάναμε ακριβώς αυτό. Χτίσαμε ένα σύστημα που δίνει τη δυνατότητα στις τοπικές αγορές να επενδύσουν στη δημιουργικότητα. Όχι από ματαιοδοξία, αλλά επειδή οι καλύτεροι πελάτες μας και τα καλύτερα γραφεία μας ευημερούν από τη δημιουργικότητα.

Και όταν αυτοί ευημερούν, η παγκόσμια προσφορά μας ευημερεί». Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της θητείας του στην εταιρεία, η DDB έχει λάβει τη διάκριση «Network of the Year» για τρία συνεχόμενα έτη στα βραβεία D&AD, καθώς και «Network of the Year» στο Διεθνές Φεστιβάλ Δημιουργικότητας Cannes Lions 2023.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα