Διακρίσεις της Freenow στα Mobility Awards 2023

Η Freenow απέσπασε 5 βραβεία στα Mobility Awards 2023 της Boussias Events με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του Εργαστηρίου Κυκλοφοριακής Τεχνικής της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και την επιστημονική υποστήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, μεταξύ των οποίων και την κορυφαία διάκριση της Fleet Technology Company της χρονιάς.

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 14 Ιουνίου, η εταιρεία

διακρίθηκε με Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Eco Initiative» για την πρωτοβουλία να προσφέρει στους χρήστες του app την επιλογή να μετακινηθούν αποκλειστικά με Eco Taxi. Επίσης, έλαβε Ασημένιο βραβείο στη κατηγορία «Innovation in Customer Service», Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Ride Hailing Solutions» και Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Mobility as a Service».

Επιπροσθέτως, η Freenow βρέθηκε ανάμεσα στις εταιρείες με την υψηλότερη συνολική βαθμολογία, γι’ αυτό και τιμήθηκε με την κορυφαία διάκριση «Fleet Technology Company of the Year». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Άσπα Τοπαλίδου, Γενική Διευθύντρια της Freenow Ελλάδας, ανέφερε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τις φετινές διακρίσεις της Freenow στα Mobility Awards και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε επιλογές για αποτελεσματική μετακίνηση μέσα από τις υπηρεσίες μας, προκειμένου να στηρίξουμε τις πόλεις να αλλάξουν προς το καλύτερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα