Δράση της Kärcher Greece για τους ανθρώπους της καθαριότητας

Η πρωτοβουλία «Καθαρή Εβδομάδα» με την υποστήριξη της εταιρείας συστημάτων καθαρισμού Kärcher Greece πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά. Η «Καθαρή Εβδομάδα» ξεκίνησε την Κυριακή στις 26 Νοεμβρίου και ολοκληρώθηκε επτά ημέρες μετά, στις 3 Δεκεμβρίου. Η καμπάνια αφύπνισης, όπως κάθε χρόνο, είναι αφιερωμένη σε όλους όσοι φροντίζουν τους χώρους να είναι καθαροί.

Το «Ευχαριστώ» μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ημερών, αφού η λέξη αυτή αποτελεί και τον βασικό στόχο της «Καθαρής Εβδομάδας». Τρεις κίτρινες καρδιές φώτισαν με το χρώμα τους, όπως κάθε χρόνο συμβολικά, διαφορετικά

σημεία στη χώρα, στο Παλαιό Φάληρο, στην Καλαμάτα και στο Αγρινίο.

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων με δράσεις σε όλη τη χώρα, ο φορέας Humanity Greece, ο όμιλος Καρυδάκης Media και η DPG Digital Media Group αγκάλιασαν την «Καθαρή Εβδομάδα» και όλοι μαζί συνέβαλλαν στο ηχηρό μήνυμα της ευγνωμοσύνης. Παράλληλα, τα καταστήματα Pet City ανήρτησαν ένα ειδικό αυτοκόλλητο στις βιτρίνες των 92 καταστημάτων τους με QR code που οδηγούσε στο katharievdomada.gr ώστε να οι επισκέπτες να πουν το δικό τους ευχαριστώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα