Η Liquid Media επεκτείνεται σε νέες αγορές

Η Liquid Media μπαίνει σε νέα εποχή με τη δημιουργία της Liquid International και τη στρατηγική ανάπτυξη των brands της σε διεθνείς αγορές. H Liquid International έχοντας την εμπορική εκμετάλλευση του brand Gazzetta Cyprus,

ξεκινά, με πρώτη στάση την Κύπρο, τη διείσδυσή του σε νέες αγορές.

To νέο gazzetta.cy προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία, καλύπτοντας όλα τα αγαπημένα sports της κυπριακής κοινότητας. Από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ μέχρι το futsal και το τένις.

Η ομάδα του gazzetta.cy δεσμεύεται να προσφέρει ολιστική κάλυψη των τοπικών αθλητικών γεγονότων, με ειδικές εκδηλώσεις, αναλύσεις και συνεντεύξεις. O Τάκης Γεωργόπουλος, CEO της Liquid Media, ανακοινώνει τη δημιουργία της Liquid International και καλωσορίζει την Adela Petrovic, CEO της Liquid International που θα καλύψει τις διεθνείς αγορές.

Η Αdela Petrovic σε δήλωσή της αναφέρει: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί σήμερα ξεκινά η επέκταση του Gazzetta σε νέες αγορές, με την Κύπρο πρώτη στο προσκήνιο.

Η απόφαση αυτή πηγάζει από την αφοσίωση της εταιρείας στην καινοτομία, την ποιότητα και την αποτίμηση του ανεκτίμητου κεφαλαίου που έχει δημιουργηθεί μαζί με το κοινό ώστε να καλυφτούν όλες οι αθλητικές ανάγκες σε νέες αγορές. Η στρατηγική της Liquid International για επέκταση σε νέες αγορές βασίζεται στην ανάγκη της αγοράς για μια ανεπανάληπτη εμπειρία στους λάτρεις του αθλητισμού».

Keywords
Τυχαία Θέματα