Δύο masterclasses για το χιούμορ στο πλαίσιο των Young Lions

Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης των Young Lions Greece, η Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ), επίσημος εκπρόσωπος του Φεστιβάλ Δημιουργικότητας των Καννών (International Festival of Creativity) στην Ελλάδα, διοργανώνει δύο masterclasses με θέμα το χιούμορ στην επικοινωνία.

Το Masterclass 1 στο χιούμορ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14/03, 16.00-17.00, με εισηγητή τον Κώστα Βερβενιώτη, Head

of Strategy της The Newtons Laboratory. Το χιούμορ κάνει comeback στην επικοινωνία. Όντως; Γιατί συμβαίνει αυτό; Ποιος είναι ο ρόλος του χιούμορ στην επικοινωνία και γιατί θεωρείται τόσο σημαντικό; Πώς έχει αλλάξει το χιούμορ τα τελευταία χρόνια; Η εποχή μας «σηκώνει» χιούμορ; Αυτά και άλλα πολλά θα συζητηθούν στο συγκεκριμένο masterclass.

Το Masterclass 2 στο χιούμορ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19/03, 16.00-17.00, όπου δύο κάτω των 30 και έμπειρα Young Lions, οι Δέσποινα Καρακώστα (McCann Worldgroup) και Μάκης Κολέβρης (DDB Athens), ζητούν απαντήσεις για το χιούμορ στην επικοινωνία, από δύο άνω των 30 και πολυβραβευμένους δημιουργικούς, τη Μαρία Κανελλοπούλου (Ogilvy) & τον Γιάννη Βασιλόπουλο (Frank & Fame). Η παρακολούθηση των Masterclasses είναι δωρεάν, με μοναδική υποχρέωση τη δήλωση συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα