Εκδήλωση του ομίλου GPA και του Fortune Greece Network για το παγκόσμιο επιχειρείν

Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του oμίλου επιχειρήσεων GPA, σε συνδιοργάνωση με το Fortune Greece Network, με θέμα «Driving Progress, Entrepreneurship 2026: Navigating Domestic and International Frontiers».

Είναι η πρώτη φορά που το δίκτυο του Fortune Greece συνεργάζεται με κάποιον ιδιωτικό φορέα για αντίστοιχη πρωτοβουλία, στην οποία εκπροσώπηση είχε και η κυβερνητική ηγεσία, με τη συμμετοχή του Υφυπουργού

Οικονομικών, Χ. Θεοχάρη, του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δ. Παπαστεργίου, όπως και του Γενικού Γραμματέα Έρευνας & Καινοτομίας και Προέδρου του ΔΣ της Elevate Greece, Α. Κυριαζή.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να αναδειχθούν οι τάσεις και τεχνολογικές καινοτομίες που θα κυριαρχήσουν στο μέλλον του παγκόσμιου επιχειρείν, με τον ψηφιακό μετασχηματισμό να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στον χαιρετισμό του, ο Χ. Θεοχάρης τόνισε πως «στην καρδιά του μετασχηματισμού των κρατικών φορολογικών εφαρμογών και διαδικασιών βρίσκεται η τεχνολογία, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την επίτευξη των βασικών μας στόχων για το μέλλον. Δηλαδή την προβλεψιμότητα στα έσοδα, την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, την περαιτέρω μείωση της γραφειοκρατίας και την αποτελεσματικότερη διάχυση της πληροφορίας, προς διευκόλυνση και βελτίωση της εμπειρίας του πολίτη».

Keywords
Τυχαία Θέματα