Ενεργή και το 2023 η Generali σε επίπεδο ΕΚΕ

Η Generali με παράδοση στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, σχεδιάζει και υλοποιεί ένα πλέγμα ενεργειών επάνω σε τρεις πυλώνες: Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες, Περιβάλλον και Πολιτισμός.

Μεταξύ άλλων, για το έτος 2023, σε ό,τι αφορά τις Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες, συνεχίστηκε η στήριξη των φορέων «Παιδικά Χωριά SOS», «Το Χαμόγελο του Παιδιού», «Γιατροί του Κόσμου», «Γραμμή Ζωής», «Άλμα Ζωής» κ.ά. Στον τομέα του Περιβάλλοντος, συνεχίστηκαν οι εκθέσεις «Σεισμός στο Μουσείο» και «Κλιματική

Αλλαγή κι Εμείς» στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας με χορηγό την Generali.

Τέλος, στο πλαίσιο του Πολιτισμού, η Generali συνεργάστηκε με την Ιταλική Πρεσβεία για την πραγματοποίηση της έκθεσης «Μια βραδιά κάτω από την Ελιά». Η Μαρία Λαμπροπούλου, Chief Marketing & Communications Officer της Generali Hellas, ανέφερε:

«Με motto το “Feel the Love” θελήσαμε πριν από λίγα χρόνια να αποτυπώσουμε το πνεύμα των εορτών. Αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι όσα συνέβαιναν εκείνες τις μέρες ήταν μόνο μια σταγόνα από όσα μοιραζόμασταν όλη τη χρονιά με ανθρώπους που η σχέση μας έχει γίνει σταθερή».

Keywords
Τυχαία Θέματα