Εσωτερική εκδήλωση για τους άνθρωπους της Bristol Myers Squibb Ελλάδας

Τη Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε η 9η Εβδομάδα Ασθενών, η παγκόσμια πρωτοβουλία της βιοφαρμακευτικής εταιρείας Bristol Myers Squibb (BMS), στο πλαίσιο της οποίας οι εργαζόμενοι συσπειρώνονται γύρω από τη δέσμευσή τους να εργάζονται για να βελτιώνουν τη ζωή των ασθενών.

Στο πλαίσιο αυτό, την Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου, η BMS Ελλάδας διοργάνωσε εσωτερική εκδήλωση με τίτλο «Breathing Beyond» με κεντρικό προσκεκλημένο έναν ασθενή με καρκίνο του

πνεύμονα. Μεταξύ άλλων, οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από τον ίδιο πώς βιώνει τη ζωή, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του, τον αντίκτυπο στις σχέσεις με τον οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο, αλλά και πώς συμμετέχει στη λήψη των θεραπευτικών αποφάσεων που τον αφορούν.

Ο Σοφοκλής Χάνος, Patient Advocacy & Communications Manager της BMS Ελλάδας, δήλωσε: «Η Παγκόσμια Εβδομάδα Ασθενών έχει καθιερωθεί ως αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας της BMS. Μας υπενθυμίζει τον λόγο για τον οποίο εργαζόμαστε, μας δίνει την ευκαιρία να νιώσουμε υπερήφανοι για όσα έχουμε πετύχει και να αντλήσουμε έμπνευση ώστε να επιτύχουμε ακόμη περισσότερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα