Εξαγορά της The Storytellers από την Accenture

Η Accenture εξαγόρασε την creative management συμβουλευτική εταιρεία The Storytellers έναντι αδιευκρίνιστου ποσού. Οι όροι της συμφωνίας δεν γνωστοποιήθηκαν, αν και ο όμιλος θεωρείται ότι αγόρασε το 100% της επιχείρησης, με τους 28 εργαζόμενους και τους διευθυντές να μετακινούνται στην Accenture.

Η

Accenture δήλωσε ότι η εξαγορά «θα ενισχύσει τις δυνατότητές της στον τομέα της μετασχηματιστικής αλλαγής και θα βοηθήσει περαιτέρω τους πελάτες της να διατυπώσουν και να ενεργοποιήσουν το όραμά τους και τις στρατηγικές αλλαγής».

Πριν την εξαγορά, η The Storytellers ήταν μια ιδιωτική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης που, σύμφωνα με τις καταθέσεις στο Companies House, απασχολούσε 34 εργαζομένους το 2022 (27 το 2021). Σε αυτούς περιλαμβανόταν και η ηγετική ομάδα των διευθυντών της: Chris Spencer, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής – Martin Clarkson, Πρόεδρος – Alison Esse, Συνιδρυτής – και Marcus Hayes, Συνιδρυτής.

«Η Accenture και η The Storytellers θα συνεργαστούν για να διασφαλίσουν την ομαλή συνέχιση της εξυπηρέτησης των πελατών και των λειτουργιών», δήλωσε η Accenture στο Campaign.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα