Η Cegeka επεκτείνεται στην Ελλάδα με νέο γραφείο στην Αθήνα

Η Cegeka, παγκόσμιος όμιλος παροχής υπηρεσιών Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνίας (ICT) με έδρα το Βέλγιο, προχώρησε στο άνοιγμα του νεότερου γραφείου της στην Αθήνα. Το νέο γραφείο λειτουργεί επί του παρόντος ως η βάση για τους 50 εργαζόμενους του Global Delivery Center της Cegeka, που έχει στόχο να διπλασιάσει το ανθρώπινο δυναμικό του σε 100 άτομα

έως το τέλος του έτους.

Η επίσημη εκδήλωση εγκαινίων του νέου γραφείου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, παρουσία του Πρέσβη του Βελγίου στην Ελλάδα και της οικονομικής και εμπορικής αντιπροσωπείας της Βελγικής Πρεσβείας.

«Αυτή η στρατηγική κίνηση για επέκταση της ομάδας εξυπηρέτησης των πελατών μας στην Ελλάδα ήταν μια στοχευμένη απόφαση, βασισμένη στην παρουσία εξειδικευμένων επαγγελματιών πληροφορικής, στις κοινές πολιτιστικές αναφορές και στο επιχειρηματικό πνεύμα, που συνυπάρχουν στη χώρα», δήλωσε ο Tom De Vos, Executive Vice President Global Delivery της Cegeka. Ταυτόχρονα, θέτονται οι βάσεις για την επόμενη φάση επέκτασης: την ίδρυση δεύτερου ελληνικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα