Σε πορεία αλλαγής, μετασχηματισμού και ανάπτυξης η Estée Lauder Hellas

Τα οικονομικά αποτελέσματα του οικονομικού έτους 2023 στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Estée Lauder Hellas, θυγατρική της The Estée Lauder Companies (ELC), για τη χρήση που έληξε στις 30 Ιουνίου 2023.

Μεταξύ άλλων, η εταιρεία ενισχύει τη

θέση της στην κατηγορία των αρωμάτων, επιτυγχάνοντας ανάπτυξη στην κατηγορία υψηλής αρωματοποιίας με μάρκες που διατηρεί στο χαρτοφυλάκιό της, όπως Tom Ford, Jo Malone London, Kilian Paris και Editions de Parfums Frédéric Malle. Συγκεκριμένα, οι καθαρές πωλήσεις μειώθηκαν κατά 18,9%, το περιθώριο μικτού κέρδους αυξήθηκε κατά 6,7 ποσοστιαίες μονάδες, ενώ η θυγατρική κατέγραψε ζημίες 7,9 εκατ. ευρώ προ φόρων.

Για το τρέχον οικονομικό έτος (1η Ιουλίου 2023 έως 30 Ιουνίου 2024), η Estée Lauder Hellas επιστρέφει σε ανάπτυξη, επιτυγχάνοντας ήδη διψήφια αύξηση των καθαρών πωλήσεων για το πρώτο εξάμηνο της χρήσης, χάρη σε πρωτοβουλίες που επικεντρώνονται στο brand building και στην άριστη εξυπηρέτηση στα σημεία πώλησης, όπως επισημαίνεται. Προτεραιότητα για την εταιρεία αποτελεί, μεταξύ άλλων, η ενίσχυση της εταιρικής της κουλτούρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα