Η Ogilvy δημιουργεί ρόλο global Chief Transformation Officer

Τον νεοσύστατο ρόλο του global Chief Transformation Officer ανέθεσε στον Αντώνη Κόχειλα η Ogilvy. Στο πλαίσιο του νέου ρόλου, ο Α. Κόχειλας θα είναι υπεύθυνος για τον εντοπισμό, την ανάπτυξη και την εφαρμογή μετασχηματιστικών στρατηγικών και συστημάτων, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες να προσαρμοστούν στη διαρκώς εξελισσόμενη δυναμική των αγορών σήμερα και στο μέλλον.

Επιπρόσθετα, θα εργάζεται για την κατασκευή και επέκταση νέων προσφορών,

εργαλείων και διαδικασιών, τα οποία διατηρούν την Ogilvy στην πρωτοπορία του ταχέως εξελισσόμενου creative industry, σε συνεργασία με τους Liz Taylor, global CCO, Mick McCabe, global CSO, Sophie Hoffstetter, global Chief Client Officer, Philip Heimann, global Chief Growth & Marketing Officer κ.ά. Προοδευτικά, ο Α. Κόχειλας θα ηγείται και της Ogilvy Consulting, του τμήματος επιχειρηματικού μετασχηματισμού και brand innovation του agency.

Συγκεκριμένα, θα συνεργάζεται στενά με την τοπική ηγεσία του unit, συμπεριλαμβανομένων των Ann Higgins στην περιοχή EMEA, Susan Machtiger στη Βόρεια Αμερική, Chris Brewer και Paolo Mercado στην Ασία-Ειρηνικό (APAC) και Ranjiv Ramgolam στην περιοχή LATAM. Σημειώνεται ότι το έμπειρο στέλεχος θήτευε έως πολύ πρόσφατα ως global CEO της Ogilvy Advertising, όπου ηγείτο του εκσυγχρονισμού των δυνατοτήτων του agency σε επίπεδο advertising, branding και content creation.

(Πηγή: LIA Awards)

Keywords
Τυχαία Θέματα