Η Enterprise Greece διοργάνωσε διήμερη αποστολή στη Θεσσαλονίκη

Η Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Ένωση Οικονομικών και Εμπορικών Ακολούθων Ξένων Πρεσβειών, διοργάνωσε διήμερη αποστολή στη Θεσσαλονίκη στις 23 και 24 Απριλίου, στο πλαίσιο του προγράμματος Synergassia.

Το πρόγραμμα Synergassia αποτελεί πρωτοβουλία της Enterprise Greece

και έχει αναγνωριστεί ως βέλτιστη πρακτική από τον ΟΟΣΑ (2022). Αποτελεί ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα που συνεισφέρει στην ισότιμη βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη ολόκληρης της χώρας και επιδιώκει, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές αλλά και το επιχειρηματικό οικοσύστημα, να τονώσει την ανταγωνιστικότητα, την παραγωγικότητα και την απασχόληση των ελληνικών Περιφερειών.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης αποστολής, οι 20 συμμετέχοντες επισκέφτηκαν την Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης, την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, το Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων της Cisco, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), την Accenture, το Deloitte Alexander Competence Center (DACC) και τη Pfizer Hellas.

Keywords
Τυχαία Θέματα